Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα ήταν τέλεια

Όλα ήταν τέλεια
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 13:04

Ο αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου πέρασε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως μια πετυχημένη διοργάνωση και ως ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα τηλεοπτικά/αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Το Σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων” σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Startline και με την άδεια της Ομαε, κράτησε την υπόσχεσή του για αναβίωση του αγώνα στο Τατόϊ μετά από 35 χρόνια και προχωρά ήδη στις προετοιμασίες για τον δεύτερο πρωταθληματικό αγώνα της χρονιάς στη Ρόδο (στο αεροδρόμιο των Μαριτσών) στις 28 και 29 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας της Ρόδου θα αναβιώσει μετά από 45 χρόνια. Ο πρόεδρος του ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ Θανάσης Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι «οι οδηγοί, οι ομάδες τους, οι εθελοντές και οι χορηγοί ήταν αυτοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα. Χωρίς την απόφαση της Πολεμικής αεροπορίας και του αρχηγού ΓΕΑ (Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας) να μας διαθέσει το αεροδρόμιο μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν θα είχε γίνει τίποτα από όσα συνέβησαν. Συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Shell και ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου ήταν οι επικεφαλής της ομάδας των χορηγών. Ευχαριστούμε και τα μέλη του αθλητισμού ομίλου ΟΔΜΑ Αθηνών που με τον εθελοντισμό τους βοήθησαν στην άψογη οργάνωση του αγώνα», όπως και η ομάδα cheerleaders του Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή των ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων (‘όχι αγωνιστικών) οι οποίοι οργάνωσαν μια υπαίθρια έκθεση, προσέθεσε στη διαμόρφωση της εικόνας των αγώνων.

Η επιτυχία ελπίζουμε να επαναληφθεί με την αναβίωση του αγώνα ταχύτητας (ενταγμένος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα) στη Ρόδο μετά από 45 χρόνια και καλούμε όλους τους οδηγούς να δώσουν το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα, γράφοντας ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Σωματείο “ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ” κρατάει τις υποσχέσεις του.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Το Honda Civic Type R κέρδισε το βραβείο sport auto 2017

Το Honda Civic Type R κέρδισε το βραβείο sport auto 2017

Οι αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “sport auto” ψήφισαν το Civic Type R της Honda ως το ‘Καλύτερο Εισαγόμενο Μικρομεσαίο Σπορ Αυτοκίνητο’ στη φετινή έκδοση του θεσμού.

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

O Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και υπεύθυνος του ΣΟΑΑ για τη διεξαγωγή του Ενιαίου, Νικόλας Περατινός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

Αγώνες και πολιτισμός

Αγώνες και πολιτισμός

Μπορεί οι αγώνες ράλλυ να είναι συνυφασμένοι με το χρονόμετρο, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο σ’ αυτούς της κατηγορίας Regularity.