Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo XC60 στην «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo XC60 στην «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 15:58

Το ολοκαίνουριο Volvo XC60, είναι ένα SUV που δημιουργεί μία ισχυρή εντύπωση με όμορφα διαμορφωμένες λεπτομέρειες που επιτρέπουν να αναγνωρίσετε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή δοκιμασία και θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2017», που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Το νέο μοντέλο θα έχει κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvoπου παραπέμπει στη Σκανδιναβική φυσική μεγαλοπρέπεια, με τα πιο αντιπροσωπευτικά, έντονα στοιχεία όπως οι μαύροι, επιβλητικοί βράχοι και το πράσινο. Παράλληλα, ηVolvoθα είναι παρούσα, με εντυπωσιακές εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το Νέο XC60 κάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινόστη σπορ έκδοση R-Design, στο πολύ εντυπωσιακό χρώμα BurstingBlue, καιστην πολυτελή έκδοση Inscription.

Είναι η πρωτοποριακή κουλτούρα της Volvo που επιτρέπει τη δημιουργία τέτοιων κινητήρων. Ο πανίσχυρος κινητήρας D5 2.0 l διαθέτει την τεχνολογία PowerPulse, μια παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo Cars. Ενεργοποιεί το turbo αμέσως μόλις πατήσετε γκάζι, για άμεση ώθηση κατά την επιτάχυνση από στάση αλλά και στις χαμηλές ταχύτητες.

Συνδυάζοντας ιδανικά επιδόσεις και οικονομία, κάθε κινητήρας Volvoσας παρέχει ισχύ όταν τη χρειάζεστε, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό επιτυγχάνεται με τις τεχνολογίες αιχμής Drive – E, τις οποίες ενσωματώνει κάθε ένας από τους προηγμένους κινητήρες μιας βενζίνης και diesel.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Τελικός αγώνας drift

Τελικός αγώνας drift

Το αθλητικό σωματείο START LINE επαναλαμβάνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την αγωνιστική εκδήλωση Πλαγιολίσθηση Αυτοκινήτων - DRIFT.

Πολύ μικρές διαφορές

Πολύ μικρές διαφορές

Με διαφορές που μετριούνται σε χιλιοστά και εκατοστά του δευτερολέπτου ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές.

Και τώρα, γκραν πρι Βραζιλίας

Και τώρα, γκραν πρι Βραζιλίας

Για τον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος της Formula 1 η Pirelli επέλεξε: PZero μέση γόμα (λευκό σιρίτι), PZero μαλακή γόμα (κίτρινο σιρίτι),PZero πολύ μαλακή γόμα (κόκκινο σιρίτι).

Έλαμψαν τα… μικρά!

Έλαμψαν τα… μικρά!

Αλλαγές θέσεων μέχρι και την τελευταία ειδική, ελάχιστα προβλήματα και εκπληκτική ατμόσφαιρα χάρη στις νυχτερινές ειδικές ήταν τα σημαντικότερα από τα στοιχεία που συνέθεσαν το 38ο Ράλλυ Παλάδιο.