Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

13o 3ήμερο Διεθνές Trackday

13o 3ήμερο Διεθνές Trackday
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 - 12:18

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 3ημερου track-day είναι 16, 17 και 18 Μαρτίου του 2018 και όπως και τις προηγουμένας χρονιές έτσι και φέτος αναμένουμε πάνω από 80 συμμέτοχες με νέες και ιστορικές Alfa Romeo και πάνω από 250 άτομα κοινό.

Τα μέλη και οι φίλοι μας έρχονται κυριολεκτικά από όλα τα μέρη της Ελλάδας όπως Κρήτη, Πελοπόννησο, Αττική , Επτάνησα αλλά και από τη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να χαρούν και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των Alfa Romeo τους.

Όπως κάθε χρόνο την παρέα μας θα συμπληρώσουν περίπου 10 συμμετέχοντες από την Βουλγαρία. Φυσικά δεν είναι απλά ένα τριημέρο Trackday αλλά ουσιαστικά μια Πανελλήνια τριήμερη εκδρομή όπου το παρόν δίνουν ολόκληρες οι οικογένειες των οδηγών και μετά την πίστα ακολουθούν συναντήσεις και δείπνο στο Elpida Resort Hotel and Spa το οποίο μας φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Με στόχο την ασφαλή διασκέδαση των συμμετεχόντων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του track-day θα υπάρχει και φέτος στη πίστα η καθημερινή παρουσία: ασθενοφόρου με ιατρό και διασώστη, πυροσβεστικό όχημα με πλήρωμα άμεσης επέμβασης, εγκεκριμένοι κριτές σε διάφορα κομβικά σημεία εντός και εκτός πίστας όπως και security στην είσοδο/έξοδο της πίστας και της pitlane.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα υπάρχει κινητό συνεργείο βουλκανιζατέρ που θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του όπως και προσωπική-ψηφιακή χρονομέτρηση. Επιπροσθέτως θα υπάρχει pit-box στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αφήσουν για φύλαξη τα πολιτικά τους ελαστικά.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

H Red Bull Toro Rosso Honda αποκάλυψε την STR13

H Red Bull Toro Rosso Honda αποκάλυψε την STR13

Η Honda και ο νέος της συνεργάτης, Scuderia Toro Rosso, αποκάλυψαν στο Catalunya Circuit της Βαρκελώνης το νέο τους μονοθέσιο F1, την STR13 που φορά τον κινητήρα της Honda RA618H.

3η δεξιοτεχνία Λουτρακίου

3η δεξιοτεχνία Λουτρακίου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Δεξιοτεχνιών που διεξάγονται στο Λουτράκι τα δυο τελευταία χρόνια η START LINE διοργανώνει και φέτος αγώνα Δεξιοτεχνίας.