Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι φίλος μου ο Φέτελ»

«Είναι φίλος μου ο Φέτελ»
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 00:01

Ρεαλιστής και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο Φιλανδός οδηγός της Ferrari μίλησε στο γερμανικό περιοδικό SPORT BILD και δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι «από ένα σημείο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και μετά έχει προτεραιότητα η ομάδα. Αυτό μου είναι απολύτως ξεκάθαρο. Δεν είμαι και χθεσινός στο άθλημα».

Ο Iceman αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του στη Scuderia, τονίζοντας τα εξής: «Φυσικά θα ήθελα να παραμείνω, όμως αυτό είναι αποκλειστική απόφαση της Ferrari. Την περιμένω ακριβώς όπως και εσείς».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 περιέγραψε τα στοιχεία που εκτιμά στον Φέτελ: «Είναι πολύ ευθύς και δεν έχει αλλάξει παρά την επιτυχία του. Ακόμη και αν χτυπήσουμε μεταξύ μας, το συζητάμε και δεν υπάρχει μετά θέμα. Μετά τη σύγκρουσή μας στη Σιγκαπούρη το 2017 δεν υπήρξαν ούτε λογομαχίες ούτε κουκούλωμα. Είναι ένας τύπος, που μπορεί να πει, ότι ήταν δικό του λάθος και εγώ είμαι ακριβώς το ίδιο. Είναι πολύ καλύτερα, να εργάζεσαι σε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτό κάνει και το αυτοκίνητο γρηγορότερο».

Συμπληρώνοντας υπογράμμισε ο Ραϊκόνεν, ότι «και οι δύο έχουμε τον ίδιο στόχο, να κάνουμε τη Ferrari παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και αλληλοσυμπληρωνόμαστε με τον δικό μας τρόπο πολύ καλά, για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης