Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εύκολη νίκη για Χάμιλτον

Εύκολη νίκη για Χάμιλτον
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:41

Ασταμάτητος ο Λιούς Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes κέρδισε και στη Σιγκαπούρη και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας Σεμπάστιαν Φέτελ στο +40 και πλέον είναι πολύ κοντά στο «repeat».

Πίσω από τον Βρετανό πιλότο της Mercedes τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν ενώ τρίτος ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Γερμανός οδηγός της Ferrari.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα που τελικά δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Χάμιλτον έκανε έναν... περίπατο, αφού φάνηκε ότι το μονοθέσιο ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτά της Ferrari.

Από την πλευρά του, ο Φέτελ που εκκίνησε από την 3η θέση κατάφερε να περάσει σχετικά γρήγορα τον Φερστάπεν στη 2η θέση, αλλά στον 18ο γύρο, ο Φερστάπεν μέσω των πιτ κατάφερε να βγει μπροστά από τον Γερμανό, με τον τελευταίο να έχει παράπονα από την ομάδα του ότι η ultrasoft που είχε επιλέξει δεν θα αντέξει.

Στα μέσα του αγώνα παραλίγο να έχουμε δράματα, αφού ο Πέρεζ έπεσε πάνω στον Σιρότκιν με αποτέλεσμα να γίνει ένα... τρενάκι πίσω από τον τελευταίο που είχε μείνει κανονικά στην πίστα. Εκεί, η διαφορά Φέτελ με τον Φερστάπεν σχεδόν εκμηδενίστηκε, αλλά ο Χάμιλτον με όπλο τη μεγάλη εμπειρία του, κατάφερε να διατηρηθεί στην 1η θέση.

Τελική κατάταξη grand prix Σιγκαπούρης:

Βαθμολογία Οδηγών:

Βαθμολογία κατασκευαστών:

Διαβάστε επίσης