Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία για την Κ19 με τον Άρη (photo)

Ισοπαλία για την Κ19 με τον Άρη (photo)
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 14:01

Στο 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Ολυμπιακός Κ19 για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Θρύλος ισοφάρισε με τον Τσέλιο στο 86ο λεπτό ενώ μπορούσε να φύγει και με τη νίκη με την ευκαιρία του Καράκουτη πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την κούρσα του Σάιμπερτ στο 16ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη να ανοίγει το σκορ με διαγώνιο σουτ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει από εκείνο το σημείο και μετά χωρίς να δώσει χώρο στους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Άρης με τον Σάιμπερτ να σουτάρει άουτ στο 34’ και ο Ολυμπιακός με τον Κίτσο στο 40’ κι αφού υποδέχθηκε 30άρα μπαλιά του Λιάτσου, να σουτάρει λίγο έξω από πλάγια αριστερά.

Οι παίκτες του Νικοπολίδη ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος και θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει νωρίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαιναν με μεγαλύτερη άνεση μπροστά και αφού ο Χριστοφιλόπουλος επενέβη σωτήρια στην κεφαλιά του Τσιπουρά στο 60’, ο Μαυρουδής είδε την μπάλα να φεύγει σύριζα από το δεξί δοκάρι του Μακρή σε σουτ που επιχείρησε στο 72ο λεπτό.

Η ισοφάριση ήρθε στο 86’ μετά από συνεχόμενη πίεση των Πειραιωτών. Ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τσέλιος με ωραίο άλμα έγραψε με το κεφάλι το 1-1! Ο Θρύλος συνέχισε να πιέζει χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καράκουτη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ξεμαρκαρίστηκε με ωραία ενέργεια και σούταρε για να διώξει εντυπωσιακά ο Μακρής.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Νικόλης, Λιάτσος, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος.

Διαβάστε επίσης