Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενδεκαδάτοι» τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι»

«Ενδεκαδάτοι» τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι»
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 - 19:47

Μια διαφορετική αλλά παράλληλα πολύ ενδιαφέρον ενδεκάδα δημιούργησε η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα, πήρε τους 48 τεχνικούς των ομάδων που θα συμμετάσχουν φέτος στη διοργάνωση του Europa League και έφτιαξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ενδεκάδα βρίσκονται τρεις πρώην «ερυθρόλευκοι» προπονητές. Πρόκειται για τους Μίτσελ, Ερνέστο Βαλβέρδε και Τιμούρ Κετσπάγια.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Μίτσελ αγωνίστηκε για 14 συνεχή χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φόρεσε τις φανέλες των Εσπανιόλ, Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα, ενώ τέλος ο Κετσπάγια μεταξύ άλλων ομάδων, αγωνίστηκε και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Η ενδεκάδα της UEFA: Πρεντόμ, Ποκετίνο, Ντε Μπουρ, Μπεργκ, Σανιόλ, Τούντορ, Σόουζα, Μίτσελ, Κετσπάγια, Σα Πίντο, Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης

Σοκ με Κουρτουά!

Σοκ με Κουρτουά!

Ο Βέλγος γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Αργεί η επιστροφή του Γουίλσιρ

Αργεί η επιστροφή του Γουίλσιρ

Ο νεαρός μέσος δεν έχει δείξει βελτίωση κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Απάντησε στους επικριτές ο Βενγκέρ

Απάντησε στους επικριτές ο Βενγκέρ

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους τον κατέκριναν για τη μεταγραφική απραξία της Άρσεναλ κατά την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών.