Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μολών Λαβέ(τσι)

Μολών Λαβέ(τσι)
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 - 18:24

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, με τον Εζέκιελ Λαβέτσι να τηρεί κατά γράμμα τον κανόνα, επιλέγοντας να... σκοράρει στα γήπεδα της Άπω Ανατολής.

Ο Αργεντινός σταρ εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή, προκειμένου να... ξενιτευτεί στη μακρινή Κίνα για λογαριασμό της Xebei China Fortune, αυξάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 30 εκατ. ευρώ την προσεχή διετία.

Ο λάτιν άσος προστίθεται στην παροικία των Ζερβίνιο, Στεφάν Εμπιά και Γκαέλ Κακουτά, οι οποίοι αψήφησαν τις ευρωπαϊκές σειρήνες, με δέλεαρ τα... γουάν της ομάδας από την Χεμπέι.

«Θα μπορούσα να έχω πάει στην Ίντερ, την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Πήρα όμως την απόφαση να παίξω στην Κίνα. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις εκεί και ότι πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση.

Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό κομμάτι. Με ενθουσιάζει η κουλτούρα των Κινέζων και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα πρόκληση», δήλωσε στο «Canal+» με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος στη Ρεάλ Μαδρίτης

Εμφύλιος στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τις δηλώσεις του Ρονάλντο ήρθαν οι βρισιές του Ράμος στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Έκρυθμη η κατάσταση στους «μερέγχες».

Δυνατά για Πιάνιτς

Δυνατά για Πιάνιτς

Η Τσέλσι φουλάρει για την απόκτηση του Βόσνιου μέσου της Ρόμα, τον οποίο θέλει πολύ ο Κόντε...

Αγοράζει «πιστολέρο» η Μπενφίκα

Αγοράζει «πιστολέρο» η Μπενφίκα

Η εκτελεστική δεινότητα του «Μητρο-γκόλ» έπεισε την ομάδα της Λισαβόνας, η οποία αναμένεται να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Έλληνα φορ.

Κλοπ καλεί Τερ Στέγκεν

Κλοπ καλεί Τερ Στέγκεν

Στον ποδοσφαιρικό... έρωτα του Γιούργκεν Κλοπ, εν ονόματι Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ρίχνουν τα μεταγραφικά τους... βέλη οι «κόκκινοι», ενόψει καλοκαιριού.