Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σουάρες «δάγκωσε»...

Ο Σουάρες «δάγκωσε»...
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 - 02:50

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ

Στα... σαγόνια του Λουίς Σουάρες μπλέχτηκε η Ατλέτικο, με τον Ουρουγουανό «killer» να «σκοτώνει» με δύο γκολ τους Μαδριλένους (2-1).

Ο ισπανικός «εμφύλιος» βάφτηκε στα χρώματα των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι διόρθωσαν τα κακώς κείμενα από την ήττα στο clasico κόντρα στη Ρεάλ, νικώντας τη συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «πάγωσε» το «Καμπ Νου» στο 25’ με δράστη τον... συνήθη ύποπτο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος άνοιξε το σκορ, κουνώντας δίχτυα για 6η φορά στον καταλανικό «ναό» και 11η φορά συνολικά κόντρα στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα τους, κάτι που είχε να συμβεί από το 1998!

Ο «El Nino» μετατράπηκε από ήρωας σε μοιραίο, καθώς στο 35’ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Στην επανάληψη το γήπεδο πήρε.. κατηφορική κλίση, γέρνοντας προς την μεριά που αμυνόταν το συγκρότημα του «Τσόλο».

Ο επιθετικός μονόλογος των «μπλαουγκράνα» μεταφράστηκε σε σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Νεϊμάρ στο 51’. Τελικά, η θεία δίκη απονεμήθηκε στο 63’ με «τιμωρό» τον Σουάρες στο 63’, ενώ 11’ αργότερα ο λάτιν κυνηγός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αποκαθιστώντας την τάξη στο χορτάρι, με το 8ο του γκολ σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση.

Η Μπάρτσα κέρδισε τη μάχη, όμως απομένει να κερδίσει και τον πόλεμο, ο οποίος μεταφέρεται, πλέον, στο «Βιθέντε Καλδερόν», όπου οι «κολτσονέρος» καλούνται να ανατρέψουν το σκορ, ώστε να κλείσουν θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Βαυαρικό προβάδισμα πρόκρισης

Η Μπάγερν (ξε)πέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα, με τον Αρτούρο Βιδάλ να ανοίγει... λογαριασμό στη φετινή διοργάνωση, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ.

Οι Βαυαροί σκόραραν σχεδόν με τη... σέντρα (2’), έπειτα από καρφωτή κεφαλιά του Χιλιανού μέσου, ο οποίος πήρε «γλυκιά» εκδίκηση για τον προ διετίας αποκλεισμό που υπέστη ως παίκτης της Γιουβέντους από τους Λουζιτανούς στο Europa League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διατήρησε το αήττητο στο «Allianz Arena» ενάντια σε πορτογαλικούς συλλόγους, σημειώνοντας τη 10η νίκη της σε 12 αναμετρήσεις.

Το «φονικό» ντουέτο των Ζόνας και Μήτρογλου (47 γκολ και οι δύο μαζί στην Primeira Liga)... σώπασε, με την ομάδα της Λισαβόνας να μην τινάζει δίχτυα για πρώτη φορά στην φετινή διοργάνωση.

Οι Βαυαροί μετρούν 3/3 προκρίσεις σε βάρος των «αετών» σε φάσεις νοκ-άουτ και σε μία εβδομάδα ταξιδεύουν στο «Ντα Λουζ», με σκοπό να τελειώσουν τη δουλειά, επικυρώνοντας το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

Και η Άρσεναλ για Μανωλά

Και η Άρσεναλ για Μανωλά

Η Ρόμα ίσως να ενδώσει στις πιέσεις των Άγγλων ώστε να παραχωρήσει τον Μανωλά, καθώς εκτός από την Τσέλσι, στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Άρσεναλ.

Ο Κλοπ έγινε τατουάζ (vid)

Ο Κλοπ έγινε τατουάζ (vid)

Ανυπόμονοι παρουσιάζονται οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, όπου ο Γερμανός τεχνικός θα επιστρέψει μετά από ένα χρόνο, στο… σπίτι του.

Διακοπές για Βίλλας-Μπόας

Διακοπές για Βίλλας-Μπόας

Άκυρο στην Βαλένθια έριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Ζενίτ που σκέφτεται να κάνει ένα… τάιμ άουτ από την προπονητική.

Στην έξοδο ο Χάμες

Στην έξοδο ο Χάμες

Πωλητήριο στον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό έχει βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τους Ισπανούς.