Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ξεχνά την ομάδα της καρδιάς του ο Κασίγιας (pic)

Δεν ξεχνά την ομάδα της καρδιάς του ο Κασίγιας (pic)
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 - 12:42

Εκεί μεγάλωσε, εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, εκεί ανδρώθηκε, εκεί έγραψε ιστορία, εκεί έγινε ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Τα παραπάνω αφορούν τον Ίκερ Κασίγιας και την πολυετή του θητεία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νυν τερματοφύλακας της Πόρτο, αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι από την ομάδα που αγάπησε και που συνεχίζει να αγαπά και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο, με αρκετούς φίλους της ομάδας να τον αποδοκιμάζουν εξαιτίας κάποιων άσχημων εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει.

Παρόλα αυτά ο… άγιος Ίκερ των Μαδριλένων δεν ξέχασε την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Champions League, για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια και έστειλε τα συγχαρητήριά του μέσω twitter, γράφοντας: «Συγχαρητήρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον τελικό του Champions League. Ζήτω η Μαδρίτη. Στο δρόμο για το ενδέκατο».

Διαβάστε επίσης

Ισπανική υπόθεση ο τελικός…

Ισπανική υπόθεση ο τελικός…

Ετοιμη να σηκώσει την 11η κούπα της ιστορίας της στο Champions League είναι η Ρεάλ, που έκαμψε την αντίσταση της Σίτι (1-0) και έκλεισε θέση για Μιλάνο.

Συμφωνία Ιγκουαΐν-Τσέλσι

Συμφωνία Ιγκουαΐν-Τσέλσι

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο ο Αργεντινός επιθετικός θεωρείται σίγουρα κλεισμένος από τους Λονδρέζους, κατά τα λεγόμενα του Αντόνιο Κόντε.