Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... ουρά για Φαλκάο

Στην... ουρά για Φαλκάο
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 - 22:18

Τον χορό της απόκτησης του Ραδαμέλ Φαλκάο σέρνουν Γαλατάσαραϊ, Ζενίτ και Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο ο τουρκικός σύλλογος φαίνεται να παίρνει... κεφάλι στην (μεταγραφική) μάχη, στοχεύοντας στην «αναγέννηση» του Κολομβιανού σταρ.

Ο λάτιν κυνηγός αδυνατεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, με τους δανεισμούς του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να πιστοποιούν τον... κατήφορο του άλλοτε γκολεαδόρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η «Τσιμ Μπομ», αναζητεί... γιατρειά στο πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού, ύστερα από την απογοητευτική της φετινή σεζόν, καθώς φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την υπογραφή του άσου της Μονακό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο «Πριγκιπάτο», ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του στους «μπλε» του Λονδίνου.

«Αγκάθι» για να μετακομίσει στα στενά του Βοσπόρου ο φορ των Μονεγάσκων είναι το ύψος των ετήσιων απολαβών του, με τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής να θεωρούνται απαγορευτικά για τα ταμεία των «λιονταριών» της Κων/πόλης. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο για την αίσια έκβαση της υπόθεσης θα διαδραματίσει το ύψος της αποζημίωσης που θα ζητήσει η ομάδα του Μόντε Κάρλο.

Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, έχει... ξεχυθεί στην αγορά, ώστε να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του, με την εξασφάλιση θέσης βασικού να αποτελεί διαπραγματευτικό ατού στα χέρια της μέλλουσας ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Ερκίν, ο πρώτος...

Ερκίν, ο πρώτος...

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Τούρκου αριστερού οπισθοφύλακα της Φενέρ απέχει η Ίντερ.