Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίμηνη φυλάκιση για Οριέ

Δίμηνη φυλάκιση για Οριέ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 - 22:48

Ακριβά θα πληρώσει μία νυχτερινή του έξοδο τον περασμένο Μάιο ο αμυντικός Παρί σεν Ζερμέν, Σερζ Οριέ. Ο Ιβοριανός άσος αποχωρούσε από νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι, όταν του ζητήθηκε να περάσει από αλκοτέστ. Εκείνος έφερε αντίσταση, χτυπώντας τον αστυνομικό και μετά από δίκη που διεξήχθη, του επιβλήθηκε δίμηνη φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.

Ο ίδιος ο Οριέ άσκησε έφεση στην απόφαση, καθώς αρνήθηκε την επίθεση και υποστήριξε ότι από το συμβάν έφυγε τραυματισμένος. Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση υπολογίζεται κανονικά για τις υποχρεώσεις της Παρί και αν απορριφθεί τότε είναι αναγκασμένος να εκτίσει την ποινή του μέσω ωρών κοινωνικής εργασίας.

Πάντως αυτή είναι η δεύτερη φορά που το όνομα του Οριέ λαμβάνει αρνητική δημοσιότητα, αφού πέρυσι είχε κυκλοφορήσει βίντεο στο οποίο έβριζε τον τότε προπονητή του, Λοράν Μπλαν.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Καράσκο και... τέζα η Μπάγερν!

Καράσκο και... τέζα η Μπάγερν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε στο ντέρμπι του 4ου ομίλου με 1-0 χάρη στο γκολ του Βέλγου - Βροχή από γκολ στους αγώνες του Champions League.

Η κυρία Τότι έκραξε τον Σπαλέτι!

Η κυρία Τότι έκραξε τον Σπαλέτι!

«Είναι ένας μικρός άνθρωπος», δήλωσε η Μπλάζι, η οποία ανέφερε ότι ο Ιταλός προπονητής και οι άνθρωποι της Ρόμα δεν έδειξαν στον αγαπημένο της το σεβασμό που έπρεπε.