Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρατάει Ρανιέρι

Κρατάει Ρανιέρι
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 - 17:24

Τέτοιον καιρό πέρυσι η Λέστερ βρισκόταν στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, τρεις βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος είναι στην 16η θέση, ισόβαθμη στους 21 με τις Μίντλεσμπρο και Σουόνσι και μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως, έχει προκριθεί στους «16» του Champions League και στις 22/2 θα δώσει τον πρώτο αγώνα με τη Σεβίλλη, εκτός έδρας.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τις «αλεπούδες» και οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα απολυθεί από την τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση ενδεχομένως και να το είχε πράξει αυτό αν δεν υπήρχε η περσινή ονειρική σεζόν που έφερε τη Λέστερ στην κορυφή.

Επειδή όμως τα σενάρια μόνο κακό έκαναν στην ομάδα, η διοίκηση φρόντισε να τα διαψεύσει -τουλάχιστον επίσημα- και να ρίξει τους τόνους. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά και την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την ακλόνητη στήριξή μας στον προπονητή, Κλαούντιο Ρανιένι.

Την ώρα που υπάρχει μια συλλογική εκτίμηση από όλους πως η φόρμα της ομάδας χρειάζεται να βελτιωθεί, η απροσδόκητη επιτυχία που επιτεύχθηκε στις πρόσφατες σεζόν βασιζόταν στη σταθερότητα, στην ομαδικότητα και στην αφοσίωση για να ξεπεραστεί ακόμη και η μεγαλύτερη πρόκληση. Η ομάδα είναι και θα παραμείνει ενωμένη πίσω από τον προπονητή και δίπλα στους παίκτες, συλλογικά και συγκεντρωμένα στις προκλήσεις που έρχονται».

Διαβάστε επίσης

Μύλος με Ντεμπελέ

Μύλος με Ντεμπελέ

Η Τσέλσι τον ήθελε, αλλά η Σέλτικ έκανε πίσω και επικαλέστηκε… επίσκεψη σε γιατρό!