Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλούσιο θέαμα και πλεονέκτημα για Σίτι και Ατλέτικο

Πλούσιο θέαμα και πλεονέκτημα για Σίτι και Ατλέτικο
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 - 00:23

Σε δύο παιχνίδια με πλούσιο θέαμα, Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης πήραν πολύ σημαντικές νίκες με σκορ 4-2 και 5-3 επί των Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μονακό, αντίστοιχα, στα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Champions League.

Η Σίτι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 από την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε σε μία μεγάλη ανατροπή, νικώντας με 5-3. Αυτό το σκορ της δίνει πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού. Τα γκολ για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχαν ο Στέρλινγκ στο 26’, ο Αγουέρο στο 58’ και στο 71’, ο Στόουνς στο 77’ και ο Σανέ στο 82’. Από την πλευρά των Γάλλων σκόραραν οι Φαλκάο (32’, 61') και Εμπαπέ (40’).

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, τώρα, το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καλύτερο από τους Γερμανούς και έτσι μπόρεσε να πάρει τεράστιο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού ματς, αφού επικράτησε με 4-2 και μάλιστα μέσα στο γήπεδο των «ασπιρινών».

Τα γκολ του συγκεκριμένου παιχνιδιού πέτυχαν για την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σαούλ στο 17’, ο Γκριζμάν στο 25’, ο Σάβιτς με αυτογκόλ στο 58’ και ο Φερνάντο Τόρες στο 86’. Οι Γερμανοί, από την άλλη πλευρά, σκόραραν με τους Μπελαραμπί στο 48’ και Γκαμεϊρό στο 59’.

Διαβάστε επίσης

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

Οι δύο ομάδες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς οι Βαυαροί διέλυσαν με 5-1 την Αρσεναλ και οι Μαδριλένοι νίκησαν με 3-1 την Νάπολι.