Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι καλά, αλλά όχι στο 100%»

«Είμαι καλά, αλλά όχι στο 100%»
Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 - 13:56

Δεν τα έχει πάει και τόσο καλά στα φιλικά η Γουέστ Χαμ. Είχε μόλις μια νίκη σε έξι ματς που έδωσε, ενώ συνετρίβη αγωνιστικά με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, ο Αρτούρ Μαζουακού παραμένει κάπως αισιόδοξος και σημειώνει πως η ομάδα του θα μπορέσει να κάνει κάτι, αρκεί να διορθωθεί.

Μιλώντας για τον εαυτό του αρχικά, σημείωσε. «Νιώθω καλά. Δεν βρίσκομαι στο 100% ακόμα, αλλά δουλεύω και όπου να 'ναι θα 'μαι τελείως καλά. Τέτοιους είδους παιχνίδια, μόνο καλό μπορούν να κάνουν, γιατί τελευταία φορά που έπαιξα 90 λεπτά, ήταν πολύ καιρό πιο πριν. Τραυματίστηκα πέρυσι, άρα για μένα η προετοιμασία είναι σημαντική και ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι. Και πάντα θα δίνω ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο Μαζουακού και κατέληξε για το ματς με τη Σίτι.

«Αν κάνεις τέτοια λάθη σε τέτοια ματς, θα τιμωρηθείς. Πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί αν παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτσι, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει Πρέμιερ Λιγκ».

Διαβάστε επίσης

Τρεις παίκτες θέλει ο Βαλβέρδε

Τρεις παίκτες θέλει ο Βαλβέρδε

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο, ενώ ενδιαφέρονται έντονα και για τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ινίγκο Μαρτίνες.

Με το… δεξί η Νότιγχαμ! (vid)

Με το… δεξί η Νότιγχαμ! (vid)

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0 της Μίλγουολ στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ *Στον πάγκο ο Βέλλιος, εκτός ο Μπουχαλάκης