Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση με Μπουχαλάκη και Βέλλιο για τη Νότιγχαμ

Πρόκριση με Μπουχαλάκη και Βέλλιο για τη Νότιγχαμ
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 - 23:55

Μετά το ξεκίνημα με το δεξί για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ προκρίθηκε και στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Σριούσμπερι στο «City Cround».

Έτσι, οι «κόκκινοι» συνεχίζουν αήττητοι στα επίσημά τους παιχνίδια μέχρι τώρα, από την στιγμή όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στο τιμόνι της.

Στο παιχνίδι της Τρίτης, μεγάλο μερίδιο στην πρόκριση είχαν και δύο Έλληνες παίκτες. Πρόκειται για τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Αλέξανδρο Βέλλιο καθώς αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα.

Όσον αφορά των πρώην μέσο του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενανιντάλεπτο, ενώ ο Έλληνας επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 74’. Να θυμίσουμε ότι αμφότεροι δεν είχαν αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ κόντρα στη Μίλγουολ.

Τα τέρματα για τη Νότιγχαμ, σημείωσαν οι Καραγιόλ στο 29’ και Κάμμινγκς στα 75’΄ενώ για την Σριούσμπερι μείωσε στο 79΄ο Γουάλει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Νότιγχαμ είναι το ερχόμενο Σάββατο (12/08) στις 17:00 στην έδρα της Μπρέντφορντ για την δεύτερη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Διαβάστε επίσης