Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 21:01

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας ως επιστέγασμα την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στη Μπρέντφορντ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, και μάλιστα το κάθε ένα με διαφορετικό πόδι. Το πρώτο με το αριστερό και το δεύτερο με το δεξί. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Ένα ντεμπούτο, το οποίο θα ζήλευαν, αρκετοί.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα «nottinghampost.com», βαθμολογήθηκε με 9/10 ενώ είναι χαρακτηριστικό και το κείμενο που συνοδεύει την βαθμολογία: «Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Δύο πανέμορφα τέρματα, και γενικά μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα διεθνή. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα», αναφέρετε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στο twitter της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, διενεργήθηκε ψηφοφορία, προς τους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να ψηφιστεί ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τον «Μπούχα» να είναι πρώτος με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Μπάρι ΜακΚάι, έχοντας 77%, με τον επιθετικό της Αγγλικής ομάδας να είχε μόλις 12%.

Διαβάστε επίσης

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»

Σύμφωνα με την «Equipe» η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στην Τιαντζίν Τέντα, προκειμένου να κάνει δικό της τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

Στην κορυφαία 11αδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπουχαλάκης (pic)

Στην κορυφαία 11αδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπουχαλάκης (pic)

Ο Ελληνας μέσος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο ντεμπούτο του στην Τσάμπιονσιπ, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα τέρματα και έτσι δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην κορυφαία 11αδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»

Ο Ερνέστο Βαλδέρδε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα Νεϊμάρ, αλλά δεν τοποθετήθηκε για καμία περίπτωση για τους παίκτες που εξετάζονται.

«Οργια» από Μπουχαλάκη (vids)

«Οργια» από Μπουχαλάκη (vids)

Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, καθώς πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ στο 41' και 47' του ματς.