Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 - 12:01

Την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε επιθυμεί η Ναντ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, η «Equipe» γράφει ότι η γαλλική ομάδα κατάθεσε επίσημη πρόταση στην κινεζική Τιαντζίν Τέντα, προκειμένου να κάνει δικό της τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Αφρικανός στράικερ ψάχνει τρόπο να φύγει από την Κίνα και η Ναντ του ανοίγει την πόρτα της επιστροφής στη Ευρώπη. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι καλοβλέπει την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα «καναρίνια».

Η Ναντ σε δύο παιχνίδια που έχει δώσει στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα έχει δεχθεί ισάριθμες ήττες και μάλιστα δεν κατάφερε ούτε να πετύχει ούτε γκολ!

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία 11αδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπουχαλάκης (pic)

Στην κορυφαία 11αδα της Τσάμπιονσιπ ο Μπουχαλάκης (pic)

Ο Ελληνας μέσος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο ντεμπούτο του στην Τσάμπιονσιπ, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα τέρματα και έτσι δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στην κορυφαία 11αδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)

Ο Έλληνας άσος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Νότιγχαμ στη νίκη κόντρα στη Μπρέντφορντ μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας στο twitter.

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»

Ο Ερνέστο Βαλδέρδε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα Νεϊμάρ, αλλά δεν τοποθετήθηκε για καμία περίπτωση για τους παίκτες που εξετάζονται.