Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάρα με φανταστικό Μέσι η Μπαρτσελόνα

Τριάρα με φανταστικό Μέσι η Μπαρτσελόνα
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:32

Με σόου Μέσι η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 3-0 στο Καμπ Νόου κόντρα στην Γιουβέντους στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν φανταστικός και με δύο γκολ στο 45+1’ και στο 69’ οδήγησε την ομάδα του σε μία εύκολη επικράτηση, παίρνοντας τους πρώτους 3 βαθμούς στη διοργάνωση.

Ο Μέσι, ο οποίος δεν είχε σκοράρει ποτέ απέναντι στον Μπουφόν, κατάφερε τελικά να σκοράρει 2 γκολ, ενώ μάλιστα βρισκόταν και στο 3ο γκολ της Μπαρτσελόνα, με τον Ράκιτιτς στο 69’, μετατρέποντας σε ένα εύκολο βράδυ το ντέρμπι με τους «μπιανκονέρι».

Από την πλευρά της η Γιουβέντους προσπάθησε, όμως, ήταν δύσκολο να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς, λόγω της πολύ καλής απόδοσης των γηπεδούχων.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με την Σπόρτινγκ, ενώ Ολυμπιακός και Γιουβέντους δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ε. Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί, Σεμέδο, Ινιέστα (83΄Αντρέ Γκόμες), Ράκιτιτς (77΄ Παουλίνιο), Μπουσκέτς, Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ (71΄Σέρτζι Ρομπέρτο)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ. Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο (41΄ Στουράρο), Ματουιντί, Πιάνιτς, Ντάγκλας Κόστα, Μπετανκούρ (63' Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν (89' Καλιγκάρα), Ντιμπάλα

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε ένα άριστο πρώτο μέρος»

«Κάναμε ένα άριστο πρώτο μέρος»

Δηλώσεις μετά τον χθεσινό αγώνα έκανε και ο Ρουί Πατρίσιο, με τον πορτιέρο της Σπόρτινγκ να στέκεται και στα γκολ που δέχτηκε στο τέλος η ομάδα του.