Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον... κινηματογράφο η Γιουβέντους

Στον... κινηματογράφο η Γιουβέντους
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 - 11:26

Οι φίλοι της Γιουβέντους θα έχουν την ευκαιρία από τις αρχές του 2018, να «δουν» την ομάδα τους στον... κινηματογράφο. Ή στο DVD, το ίδιο είναι.

Καθώς η ομάδα ανοίγει τις πύλες του προπονητικού της κέντρου και όχι μόνο, προκειμένου να φιλοξενήσει τα συνεργεία της Netflix, που θα επιμεληθεί τα ντοκιμαντέρ τα οποία θα προβληθούν στις αρχές του νέου έτους.

Πρόκειται για τέσσερα ωριαία ντοκιμαντέρ, που επικεντρώνονται στα παρασκήνια της μεγαλύτερης ομάδας της Ιταλίας και μια εκ των καλύτερων παγκοσμίως.

Άγνωστες πτυχές του κλαμπ, αλλά και από τις ζωές των παικτών θα γίνουν γνωστές μέσω των ντοκιμαντέρ, καθώς είναι διαφορετικό να είσαι ένας «απλός» άνθρωπος και διαφορετικό να «εκτελείς» κάποια «πρέπει» επειδή ανήκεις σε μια σπουδαία ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στη Γιουβέντους ο Στουράρο

Παραμένει στη Γιουβέντους ο Στουράρο

Αρκετοί σύλλογοι από την Αγγλία, έχουν κάνει κρούση στην «μεγάλη κυρία» για την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού μέσου, με τον ίδιο όμως σε δηλώσεις του να τονίζει ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Μέσι

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Μέσι

Όπως γράφουν στο εξωτερικό, ο Αργεντινός μπορεί να κερδίζει 558 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, έχοντας λαμβάνει μπόνους υπογραφής 89.2 εκατ. ευρώ.