Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Μέσι

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Μέσι
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 14:56

Σαρώνει και στους αριθμούς ο Λιονέλ Μέσι. Όχι από πλευράς γκολ μόνο, αλλά και από πλευράς ποσών που θα έχει λαμβάνειν από την Μπαρτσελόνα. Καθώς, όπως γράφεται, ο Αργεντινός μπορεί να σιγουρέψει με τη νέα του συμφωνία, 558 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, συν 89.2 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής.

Αν γίνουν όλα αυτά, τότε πραγματικά θα πρόκειται για κάτι το... εξωπραγματικό, με τον Μέσι να έχει βάλει πρόσφατα τρία γκολ στη νίκη επί του Ισημερινού και πρόκρισης της Αργεντινής στο Μουντιάλ.

Για να εξασφαλίσει αυτά τα χρήματα η Μπαρτσελόνα και να πληρώσει τον Μέσι, καθώς οι υποχρεώσεις των 480 εκατ. ευρώ ανέρχονται στο 84% των εσόδων της ομάδας, οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε διάφορες κινήσεις.

Μία εξ αυτών, είναι να συνάψουν νέα συνεργασία με τη Nike, ενώ η πρόσληψη του Φαν Βάγκνερ στη θέση του οικονομικού διευθυντή στα σπορ, έχει να κάνει μεταξύ άλλων με τα δικαιώματα χρήσης ονομασίας του «Καμπ Νου», με το ποσό αυτό να ανέρχεται στα 201 εκατ. ευρώ.

Επίσης, το γήπεδο θα επεκταθεί και θα φτάσει τις 105 χιλιάδες θέσεις στο τέλος της σεζόν 2021-22, με τα 558 εκατ. ευρώ που θα σπαταληθούν, να δίνονται για την κατασκευή νέων στεγάστρων, ηλεκτρονικών πινάκων υψηλής ευκρίνειας, όπως επίσης, νέων εγκαταστάσεων για τους VIP.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει σκέψη να γίνει και νέα πρόταση για τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Γενάρη, με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να μην φοβούνται τα έξοδα, καθώς θα έχουν αρκετά έσοδα, όπως προγραμματίζουν.

Διαβάστε επίσης

«Ο Σίλβα κάνει καλή δουλειά»

«Ο Σίλβα κάνει καλή δουλειά»

Με τη Γουότφορντ εκτός έδρας παίζει το Σάββατο η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο.

Παραμένει στη Γιουβέντους ο Στουράρο

Παραμένει στη Γιουβέντους ο Στουράρο

Αρκετοί σύλλογοι από την Αγγλία, έχουν κάνει κρούση στην «μεγάλη κυρία» για την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού μέσου, με τον ίδιο όμως σε δηλώσεις του να τονίζει ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.