Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι για την Μπαρτσελόνα

Ντέρμπι για την Μπαρτσελόνα
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 23:05

Στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα δοκιμαστεί η Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου, για την 8η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι Μπλαουγκράνα, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα αντιμετωπίσουν τους Μαδριλένους στο «Wanda Metropolitano», με στόχο να πετύχουν την 8η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι στιγμής μετράει το απόλυτο και μάλιστα στα εφτά πρώτα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει 23 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 2! Από την άλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Την αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με την Ατλέτικο απαρτίζουν οι: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Σέρχιο, Ντένις, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Μασεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Τζόρντι Αλμπα, Ντιν, Σέρχι Ρομπέρτο, Αντρέ Γκόμες και Ουμτίτι.

Διαβάστε επίσης

«Είναι θρύλος»

«Είναι θρύλος»

Με την Έβερτον εντός έδρας παίζει την Κυριακή η Μπράιτον, με τον Γκαετάν Μπονγκ να εκφράζεται θετικά για το γεγονός που τον θέλει να αντιμετωπίζει τον Γουέιν Ρούνεϊ.

«Ο Σίλβα κάνει καλή δουλειά»

«Ο Σίλβα κάνει καλή δουλειά»

Με τη Γουότφορντ εκτός έδρας παίζει το Σάββατο η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο.