Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει τον… Κινέζο ο Βίτορ Περέιρα

Κάνει τον… Κινέζο ο Βίτορ Περέιρα
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 17:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μια νέα σελίδα στο βιβλίο της καριέρας του αναμένεται να γράψει ο πολυταξιδεμένος Βίτορ Περέιρα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, παρουσιάζεται έτοιμος να αναλάβει την θέση του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Η κινεζική Σανγκάη SIPG θα παραμείνει σε πορτογαλικά χέρια μετά την φυγή του τέως προπονητή της Τότεναμ και τα ηνία της θα αναλάβει ο Περέιρα.

Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου από τους ιθύνοντες της ομάδας και αναμένεται άμεσα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο πρώην κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν τα έχει πάει καλά από τότε που έφυγε από τον Πειραιά. Ναι μεν ανέλαβε ένα μεγάλο πρότζεκτ στην Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν κατάφερε να το βγάλει εις πέρας και αποχώρησε.

Με θητεία και τίτλους στην Πόρτο και στον Ολυμπιακό, με εμπειρία από την αραβική Αλ Αχλί και με μειωμένη επίδραση στην Μόναχο 1860 από την επίσης έφυγε με την «στάμπα» του αποτυχημένου, πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στην Κίνα.

Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια τον Βίτορ Περέιρα, καθώς είναι μόλις 49 ετών, μια πολύ καλή ηλικία για προπονητή, όμως η πορεία του είναι καθοδική.

Το καλό για τον ίδιο είναι ότι βρίσκει εύκολα… μεροκάματο, όμως αν συνεχίσει έτσι, τότε δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποσυρθεί ή θα αναγκαστεί να βρίσκεται στον πάγκο χαμηλότερων κατηγοριών.

Διαβάστε επίσης

Προς Κίνα και ο Περέιρα

Προς Κίνα και ο Περέιρα

Στις τελικές συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σανγκάη SIPG βρίσκεται ο Πορτογάλος τεχνικός.

Προκρίθηκε o Ερυθρός Αστέρας

Προκρίθηκε o Ερυθρός Αστέρας

Τα αδέρφια μας από την Σερβία επικράτησαν με 1-0 της Κολονίας στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa και προκρίθηκαν μαζί με την Αρσεναλ στους «32» της διοργάνωσης από τον 8ο όμιλο.