Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπεσε στα 2 εκατ. ευρώ η αξία του Λεάλι»

«Έπεσε στα 2 εκατ. ευρώ η αξία του Λεάλι»
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 18:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Αν και είχε αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση του Στέφανου Καπίνο πέρυσι από τον Ολυμπιακό με δανεισμό από την Γιουβέντους, ο Νίκολα Λεάλι κατάφερε να κάνει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ερυθρόλευκους» και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η «Μεγάλη Κυρία» ούτε αυτή την σεζόν τον έχει στο ρόστερ της και με τον ίδιο τρόπο (δανεισμό) τον παραχώρησε στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, στην οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον 24 πορτιέρε, καθώς στα περισσότερα ματς κάθεται στον πάγκο.

Μόλις 8 παιχνίδια έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Βελγίου, εκ των οποίων 6 για το πρωτάθλημα και 2 στο Europa League και ενώ έχουμε φτάσει στα μέσα της σεζόν. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ την Πέμπτη κέρδισε την Λάτσιο 3-2 για το Europa League και οι συμπατριώτες του έφεραν στο προσκήνιο το θέμα της καριέρας του που είναι σε φθίνουσα πορεία.

«Η αγωνιστική αξία του Λεάλι έπεσε στα 2 εκατ. ευρώ και απέχει πολύ από τα 6-7 εκατ. που τον αποιμούσαν την εποχή που υπεράσπιζε τα χρώματα τη Φροζινόνε», σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα calcioesteronews, όπου έγινε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λεάλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ αγωνίστηκε στην Φροζινόνε την περίοδο 2015-16, δηλαδή μόλις μιάμιση σεζόν πίσω…

Διαβάστε επίσης

«Καταφύγιο του Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός!»

«Καταφύγιο του Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός!»

Την ποιότητα του Ερνέστο ως προπονητή και ως ανθρώπου αποθεώνουν στην Ισπανία και τονίζουν την επίδραση που είχε στην καριέρα η διπλή θητεία του στους «ερυθρόλευκους».