Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 23:52

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-0 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί της στον δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επέβαλλε το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και με γκολ των Σουάρες στο 29’ και 47’, αλλά και Παουλίνιο στο 41’ και 75’ έφτασαν σε ακόμη μία νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ξεχωριστή στιγμή το συγκεκριμένο ματς για τον Μέσι, ο οποίος εισήλθε στο «Καμπ Νόου» κρατώντας στα χέρια του το «Χρυσό Παπούτσι», αφού πριν από λίγες ημέρες πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης της περασμένης σεζόν με 37 τέρματα.

Πάντως ο Μέσι δεν μπόρεσε να συνδυάσει τη γιορτή αυτή με ένα γκολ απέναντι στην Λα Κορούνια, αν και είχε την ευκαιρία να το κάνει στο 71΄, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με πέναλτι.

Οι Καταλανοί για 23ο σερί ματς συνέχισαν χωρίς ήττα, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφορά τους στο +6 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση.

Διαβάστε επίσης

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

Το Μουντιάλ είναι το μεγάλο κίνητρο του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και στη Νιγηρία θεωρούν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την κινέζικη, Τιαντζίν.

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Η ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.