Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ ο «Μίλι», πάλι εκτός ο Κέβιν, ήττες για Μαζουακού και Μάρκο Σίλβα

Γκολ ο «Μίλι», πάλι εκτός ο Κέβιν, ήττες για Μαζουακού και Μάρκο Σίλβα
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 20:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Επιπλέον λόγους για να παρακολουθούν την Πρέμιερ Λιγκ έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει και «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον. Και δεν μιλάμε μόνο για τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς υπάρχουν και διακρίνονται εκεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο Χοσέ Χολέμπας, αλλά και ο πρώην προπονητής του Θρύλου, Μάρκο Σίλβα.

Σπεσιαλίστας των πέναλτι έχει γίνει ο Μιλιβόγεβιτς και με τον τρόπο αυτό στο 59’ έδωσε το προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας, όμως η Σουόνσι ισοφάρισε στο 77’ με τον Αγιού και πήρε την ισοπαλία (1-1). Πάντως, η Κρίσταλ Πάλας εκεί που την θεωρούσαν όλοι υποβιβασμένη, πλέον με τον Ρόι Χόγκντσον στον πάγκο της κερδίζει συνεχώς βαθμούς και φαίνεται ότι θα επιτύχει εύκολα τον στόχο της παραμονής.

Αυτό είναι το τρίτο φετινό γκολ του τέως αρχηγού του Ολυμπιακού, καθώς ο Σέρβος μέσος έχει σκοράρει κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ. Αντίθετα, ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε πάλι εκτός αποστολής στο 0-0 της Έβερτον με την Τσέλσι. Ο Βέλγος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι στο χέρι του, καθώς τα «ζαχαρωτά» θα επιλέξουν ανάλογα με την οικονομική πρόταση που τους γίνει και στο κόλπο έχει μπει η Γαλατάσαραϊ, την οποία ανέλαβε ξανά ο Φατίχ Τερίμ.

Εξάλλου, την 4η σερί της ήττα γνώρισε η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα και έπεσε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Όλο το ματς έπαιξε ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού Χολέμπας, όμως την ουσία την είχε η Μπράιτον που σκόραρε και επικράτησε 1-0 με γκολ του Γκροζ στο 64’. Την ήττα γνώρισε και η Γουέστ Χαμ του επίσης βασικού και αναντικατάστατου, Αρτούρ Μαζουακού και μάλιστα εντός έδρας με 3-2 από τη Νιούκαστλ.

Όσο για τον Γιάγια Τουρέ, ήταν εκτός 18άδας στην επικράτηση 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ.

Διαβάστε επίσης

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Στην Αλ Γκαράφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεχντί Ταρέμι, ο στράικερ της Εθνικής ομάδας του Ιράν και της Περσέπολις.

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Οι διοικούντες την Σπαλ ελπίζουν ότι ο 21χρονος θα δοθεί δανεικός από τη Νάπολι, ενώ στην Ιταλία βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο να πάρει και τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Αυτοκράτειρα της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, που παρά την αρχική πίεση της Ρεάλ, πέρασε από το «Μπερναμπέου» με 3-0 και αύξησε τη διαφορά της από την ομάδα της Μαδρίτης στους 14 βαθμούς.