Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαζουακού έγινε... τραγούδι (vid)

Ο Μαζουακού έγινε... τραγούδι (vid)
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 12:59

Στις 16 Δεκεμβρίου, η Γουέστ Χαμ του Αρτούρ Μαζουακού, αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Στόουκ Σίτι. Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-0 άνετα, με τον Γάλλο, πρώην μπακ του Ολυμπιακού να γίνεται τραγούδι στα χείλη των οπαδών της ομάδας του. Ενώ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καριέρα του εκεί, στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και μπόρεσε να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του συλλόγου.

Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι, ο Μαζουακού έγινε και τραγούδι στα χείλη των οπαδών, οι οποίοι του το αφιέρωσαν, με τον ίδιο τον παίκτη να το συνειδητοποιεί σε... δεύτερο χρόνο, εξηγώντας στον Τζο Χαρτ, που του είπε αν το είχε καταλάβει. «Δεν το ήξερα γιατί ήμουν επικεντρωμένος στο παιχνίδι. Αλλά μετά, στο πούλμαν, το είδα στο τηλέφωνό μου και απλά γελούσα».

Το τραγούδι λοιπόν λέει... «Καλύτερος του Λουκάκου, ποτέ δεν δίνει την μπάλα μακριά»...

Φοβερά πράγματα εκεί στην Αγγλία.

Το gavros.gr από τη μεριά του, έψαξε και βρήκε το βίντεο με το τραγούδι για τον Γάλλο και σας το παραθέτει παρακάτω.

Δείτε το...

Διαβάστε επίσης

«Είναι η Μπάρτσα του Βαλβέρδε»

«Είναι η Μπάρτσα του Βαλβέρδε»

Ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Ινιέστα και οι άλλοι παικταράδες παίρνουν τα εύσημα για το 3-0 επί της Ρεάλ, όμως στην Μαδρίτη παραδέχονται το μεγαλείο και την αξία του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Στην Αλ Γκαράφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεχντί Ταρέμι, ο στράικερ της Εθνικής ομάδας του Ιράν και της Περσέπολις.