Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θυμούνται Λούκα και χαμογελούν οι Άγγλοι!

Θυμούνται Λούκα και χαμογελούν οι Άγγλοι!
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 14:47

Στην Κρίσταλ Πάλας αγωνίζεται εδώ και σχεδόν 11 μήνες ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ένας πάρα πολύ καλός χαφ, Σέρβος, που βοήθησε αφάνταστα τον Ολυμπιακό να φτάσει σε σπουδαίες επιτυχίες. Οι Πειραιώτες τον έδωσαν στους Άγγλους και εκείνος, σιγά σιγά, με τη δουλειά του, μπόρεσε να καθιερωθεί και να αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος.

Εξ ου και η σημασία ή καλύτερη η σημαντικότητα της ημέρας που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ήταν η 31η Ιανουαρίου, με τον Σέρβο να παίρνει μεταγραφή στην ομάδα της Πάλας και την ιστοσελίδα croydonadvertiser.co.uk να έχει εκείνη την ημέρα, ως μια από τις σημαντικότερες αναφορικά με το τι ακολούθησε στην ομάδα, αναφορικά με το 2017.

Οι Άγγλοι δεν έκαναν λάθος, έπραξαν πάρα πολύ σωστά που απέκτησαν αυτό τον συμπαθή Σέρβο, που πέραν τον Ολυμπιακό, έχει βοηθήσει και την Πάλας. Ναι μεν είναι χαμηλά στη βαθμολογία η ομάδα, αλλά αν δεν υπήρχε και ο Μιλιβόγεβιτς, ίσως να μην βρισκόταν καν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ένας πολύ καλός παίκτης που πέρασε από τον Ολυμπιακό, τον βοήθησε και μετά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, που δεν ήταν άλλο από το να πάει στο πιο καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης κατά πολλούς, αλλά σίγουρα, το πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικό.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Μπουχαλάκης

Βασικός ο Μπουχαλάκης

Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται στην αρχική 11αδα της Νότιγχαμ Φόρεστ στον αγω΄να με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, για την 24η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.