Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είπε το «ναι» ο Μαζουακού

Είπε το «ναι» ο Μαζουακού
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 13:53

Και το θέμα λύθηκε. Μετά το «ναι» του Μαζουακού, η Δημοκρατία του Κονγκό αποκτά έναν πλήρη και καλό αριστερό μπακ. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Εθνική ομάδα της Δημοκρατίας του Κονγκό, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα μονάχα στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και σε εκείνη του αριστερού μπακ. Αρκετοί παίκτες προσπάθησαν να καλύψουν τον αριστερό... διάδρομο, αλλά εκείνος ήταν... άδειος, καθώς ούτε ο Ζαν Κασουσουλά με τον Πατού Εμπουνγκά κατάφεραν να κάνουν κάτι, ούτε ο Γκλοντί Ενγκοντά με τον Τζόις Λομαλίσα, αν και ο τελευταίος φαίνεται να ξέρει λίγη μπάλα.

Από τη στιγμή, πάντως, που ο Αρτούρ Μαζουακού είπε το «ναι» στη Δημοκρατία του Κονγκό (άρα όποτε το επιτρέψει η FIFA θα είναι διαθέσιμος να παίξει σε αυτή την Εθνική), λύνεται το πρόβλημα, όπως γράφουν στο εξωτερικό.

«Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ταλαντούχος, πολύ δυνατός αμυντικά και μπορεί να κινηθεί γρήγορα και εύκολα στην επίθεση. Το "σφυρί" (σ.σ. επειδή παίζει στη Γουέστ Χαμ) έχει όλα τα φόντα να σταματήσει την "αιμορραγία" σε αυτή τη θέση. Η ποιότητά του σε συγκέντρωση, φυσική κατάσταση και ικανότητες, είναι μεγάλης κλίμακας. Η άφιξή του στις "λεοπαρδάλεις" (σ.σ. παρατσούκλι της ομάδας της Δημοκρατίας του Κονγκό) αποτελεί σημάδι ανακούφισης», γράφουν σχετικά.

Διαβάστε επίσης

Μοίρασε... σακούλες ο Λούκα (vid)

Μοίρασε... σακούλες ο Λούκα (vid)

Δείτε την εντυπωσιακή ντρίμπλα που έκανε στον αγώνα με την Άρσεναλ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έκανε τον αντίπαλό του να ξαπλώσει στο χορτάρι.

«Μίτσελ φύγε τώρα» (vid)

«Μίτσελ φύγε τώρα» (vid)

Οπαδοί της Μάλαγα βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα και απαίτησαν από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να παραιτηθεί από το πόστο του.