Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βοηθός του Μοντέλα στη Σεβίλλη ο Μαρέσκα

Βοηθός του Μοντέλα στη Σεβίλλη ο Μαρέσκα
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 23:39

Στο πλευρό του Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος την Πέμπτη ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης, θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Εντσο Μαρέσκα!

Ο Ιταλός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το 2005 έως το 2009, επιστρέφει στον ισπανικό σύλλογο, αναλαμβάνοντας το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο Μαρέσκα τα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στην Σεβίλλη κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο UEFA, μια φορά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και από μία φορά το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Στον Ολυμπιακό ο βετεράνος άσος είχε αγωνιστεί από το 2009 έως το 2010, πραγματοποιώντας 39 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 7 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αγκαλιά με Άντερλεχτ ο Πασιένσια

Αγκαλιά με Άντερλεχτ ο Πασιένσια

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται να αγοραστεί από τους «μωβ» έναντι 3,5 εκατ. ευρώ και η Πόρτο δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει, σύμφωνα με τους Βέλγους.

«Μίτσελ φύγε τώρα» (vid)

«Μίτσελ φύγε τώρα» (vid)

Οπαδοί της Μάλαγα βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα και απαίτησαν από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να παραιτηθεί από το πόστο του.

Μοίρασε... σακούλες ο Λούκα (vid)

Μοίρασε... σακούλες ο Λούκα (vid)

Δείτε την εντυπωσιακή ντρίμπλα που έκανε στον αγώνα με την Άρσεναλ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έκανε τον αντίπαλό του να ξαπλώσει στο χορτάρι.