Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 17:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Τον επόμενο… Παναγιώτη Ρέτσο θεωρούν ότι βρήκαν στην Άρσεναλ στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, για τον οποίο είχε κάνει κρούση στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας προσφέρουν στον 20χρονο το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal, τελειώνει τα ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται αύριο.

«Ο Μαυροπάνος είναι στο Λονδίνο από την Δευτέρα, ολοκληρώνει τα ιατρικά τεστ και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (σ.σ. Πέμπτη) το πρωί (σ.σ. Άρσεναλ)», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος της βρετανικής ιστοσελίδας, Γουίτλεϊ, ενώ στην ίδια δημοσίευσή του, επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Ο Μαυροπάνος είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος υπέγραψε στην Λεβερκούζεν το περασμένο καλοκαίρι».

Ο Ολυμπιακός θέλησε να προλάβει κάθε ενδιαφερόμενο και μάλιστα είχε κάνει πρόταση μισού εκατομμυρίου ευρώ στον ΠΑΣ και ο πρόεδρός του, Χριστοβασίλης, είχε δώσει τον λόγω του ότι αν δεν πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό ο νεαρός θα κατηφόριζε στον Πειραιά. Τελικά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν φιλολογικό, καθώς τον έκανε σκάουτινγκ εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

Τι είπε ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού για το χαμένο πέναλτι με την Σίτι και το γκολ της νίκης 4 μέρες μετά με την Σαουθάμπτον.

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην ομάδα της Μαρσέιγ και ο μάνατζέρ του φέρεται να τον πρότεινε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Ντέρμπι και… ντέρμπι για Ιμπραΐμ

Ντέρμπι και… ντέρμπι για Ιμπραΐμ

Η Ντέρμπι Κάουντι θέλει έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Αλλά τον θέλουν κι άλλες αγγλικές ομάδες.