Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 20:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου έζησε μέσα σε τέσσερις μέρες ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Προπαραμονή πρωτοχρονιάς αστόχησε σε πέναλτι με την Μάντσεστερ Σίτι στις καθυστερήσεις και δεν μπόρεσε να της σπάσει το αήττητο, όμως χθες με γκολ στο 80’ έκανε την ανατροπή (2-1) μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον και έβγαλε την Κρίσταλ Πάλας ξεκάθαρα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ του χαμένου πέναλτι. «Ήταν δύσκολο να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ», εκμυστηρεύτηκε ο «Μίλι» μετά τη νίκη στο «Σεντ Μέρις» και εξήγησε:

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια τεράστια νίκη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω. Ωστόσο, κανένας δεν μου είπε τίποτα αρνητικό, ούτε από τους συμπαίκτες, ούτε από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας».

Όσο για τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας, επισήμανε: «Τους ευχαριστώ όλους, όπως και τους οπαδούς της ομάδας που τραγουδούσαν το όνομά μου μετά το χαμένο πέναλτι. Είναι τεράστια η ψυχολογική υποστήριξη που μου έδωσαν».

Διαβάστε επίσης

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην ομάδα της Μαρσέιγ και ο μάνατζέρ του φέρεται να τον πρότεινε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Η Άρσεναλ δίνει δανεικό τον Μαυροπάνο

Η Άρσεναλ δίνει δανεικό τον Μαυροπάνο

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 20χρονου σέντερ μπακ από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αρσέν Βενγκέρ να επιβεβαιώνει ότι θα πάει σε άλλη ομάδα για να πάρει εμπειρίες.

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»

«Ανακοινώνει Μαυροπάνο η Άρσεναλ»

Στο τελικό στάδιο των ιατρικών τεστ είναι ο σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με τους Άγγλους η απόκτησή του θα γίνει επίσημη το πρωί της Πέμπτης.