Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Άρσεναλ δίνει δανεικό τον Μαυροπάνο

Η Άρσεναλ δίνει δανεικό τον Μαυροπάνο
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 20:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ θα στοιχίσει στην Άρσεναλ η απόκτηση του Κώστα Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου σέντερ μπακ, τον οποίο ήθελε και ο Ολυμπιακός, όμως είναι όνειρο για το νεαρό η προοπτική να αγωνιστεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Έγινε και επίσημη η μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού, όπως είχατε ενημερωθεί από χθες από το gavros.gr, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει από τώρα στις υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων».

«Δεν είναι έτοιμος για εμάς. Θα τον δώσουμε δανεικό», διευκρίνισε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, μετά το χθεσινό 2-2 με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Η προτροπή του Ρίμπο στον Νεϊμάρ

Η προτροπή του Ρίμπο στον Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ξεπεράσει τους Μέσι και Ρονάλντο και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξέρει τον τρόπο για να το πετύχει.

Μήτρογλου για αντί-Τοσούν

Μήτρογλου για αντί-Τοσούν

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τούρκου επιθετικού στην Έβερτον, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα σέντερ φορ της Μαρσέιγ.

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Για Μπεσίκτας γράφεται ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην ομάδα της Μαρσέιγ και ο μάνατζέρ του φέρεται να τον πρότεινε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

«Τρελάθηκε» ο Μιλιβόγεβιτς

Τι είπε ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού για το χαμένο πέναλτι με την Σίτι και το γκολ της νίκης 4 μέρες μετά με την Σαουθάμπτον.