Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 10:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ο πιο σπουδαίος αγώνας που έδωσε ο Ερίκ Αμπιντάλ ήταν ενάντια στον καρκίνο και τον κέρδισε. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο Canal+ αποκάλυψε την οδύνη του Λίο Μέσι και των πρώην συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα, όταν τους είχε στείλει ένα ευχητήριο μήνυμα την περίοδο που ήταν άρρωστος

«Αυτός ο πόνος μου έχει σημαδέψει την ζωή. Ήταν ανυπόφορο, ήταν σαν μαχαιριά. Χάρηκα, όταν ο γιατρός μου είπε ότι θα έπρεπε να ξαναμπώ στο χειρουργείο. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσει κανείς κάτι τέτοιπο, δήλωσε ο Αμπιντάλ, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε στείλει ένα ευχητήριο βίντεο στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα για να τους δώσει κουράγιο, όμως όλοι συγκλονίστηκαν και ειδικά ο Λίο Μέσι.

«Ξέρεις τι μου είπε ο Μέσι; ‘Μην μας στέλνεις τέτοια πράγματα γιατί μας πονάνε. Δεν το είδα και είπα στους συμπαίκτες μου να κάνουν κουράγιο’. Μου είπαν ότι με είδαν σαν πτώμα και αυτό στενοχώρησε πολύ όλη την ομάδα», αποκάλυψε ο Αμπιντάλ.

Διαβάστε επίσης

Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (vid)

Στον πάγκο ο Μαυροπάνος (vid)

Η Αρσεναλ αντιμετώπισε την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο

Ανανέωσε ο Ντουντού με Μποταφόγκο

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του 2018. «Είναι τιμή για μένα που συνεχίζω σ’ αυτή την ένδοξη ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος.