Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η εμπειρία με Ολυμπιακό θα βοηθήσει και τη Νότιγχαμ»

«Η εμπειρία με Ολυμπιακό θα βοηθήσει και τη Νότιγχαμ»
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 19:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Την ίδια μέρα που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την έλευση του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του, έγινε επισήμως γνωστό και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσίας ο Αϊτόρ Καράνκα. Δύο λύσεις από την Ισπανία στις δύο ομάδες, που διαθέτει την πλειοψηφία στο μετοχικό κεφάλαιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μάλιστα, ο άμεσος συνεργάτης του Καράνκα μόνο τυχαίο δεν θεωρεί το γεγονός.

Ο Χουάνχο Βίλα παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «La Voz De Galicia» και θεωρεί ότι η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάλη θα κάνει καλό και στην αγγλική ομάδα και το εξήγησε ως εξής: «Ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος με του Ολυμπιακού, και όπως μας είπε, θα εκμεταλλευτεί την εμπειρία του από την ελληνική ομάδα για να επιστρέψει η Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ο Βίλα είναι βοηθός του Καράνκα και επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης των αντιπάλων, ενώ μαζί τους είναι και ο Κάρλος Κατσάδα ως γυμναστής.

Διαβάστε επίσης

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι

Όταν o Αμπιντάλ συγκλόνισε τον Μέσι

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε τι του είπε ο Αργεντινός όταν ήταν άρρωστος και έστειλε ευχητήριο βίντεο στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.