Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ για Σιόβα

Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ για Σιόβα
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 21:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η εξαιρετική παρουσία του Δημήτρη Σιόβα με την Λεγανές τον έχει βάλει στην λίστα 2 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει από την Αγγλία βασική διεκδικήτρια του 29χρονου στόπερ είναι η Σουόνσι, όμως για τον πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται και η Γουέστ Μπρομ.

Η Σουόνσι παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό για να την καθοδηγήσει στα μετόπισθεν και ο Σιόβας θεωρείται ιδανική επιλογή. Η Λεγανές από την μεριά της είναι ανοικτό στο ενδεχόμενο πώλησης και έχει βάλει τιμή 10 εκατ. λίρες, δηλαδή 11,2 εκατ. ευρώ.

Αρχικά φαινόταν ότι το ενδεχόμενο πώλησης του Σιόβα είχε ατονίσει, όμως η ουαλική ομάδα «καίγεται» για μεταγραφές ενίσχυσης. Η Σουόνσι δείχνει πιο ζεστή να κινηθεί για την απόκτησή του και αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε κερδισμένος θα βγει και ο Ολυμπιακός μια και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Σιόβα.

Διαβάστε επίσης

Προπονητής και Ρολάντο υπέρ Μήτρογλου

Προπονητής και Ρολάντο υπέρ Μήτρογλου

Ο Ρούντι Γκαρσιά και ο συμπαίκτης του στην Μαρσέιγ θεωρούν ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν θα πρέπει να βάλλεται τόσο πολύ και πιστεύουν ότι θα βρει τον δρόμο του.