Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονητής και Ρολάντο υπέρ Μήτρογλου

Προπονητής και Ρολάντο υπέρ Μήτρογλου
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 18:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Συμπαραστάτες στις δύσκολες στιγμές που περνάει στην Μαρσέιγ βρήκε ο Κώστας Μήτρογλου. Τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού στήριξαν με δηλώσεις τους τόσο ο προπονητής, Ρούντι Γκαρσιά, όσο και ο συμπαίκτης του, Ρολάντο.

«Η θέση του σέντερ φορ είναι δύσκολη και εξαρτάται από τους συμπαίκτες του και το πόσο καλά φέρνουν την μπάλα μέσα στην περιοχή για να εκτελέσει. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία ματς, εμείς μόνο μία φορά βρήκαμε τον Μήτρογλου με καλές προϋποθέσεις και δεν διαχειρίστηκε σωστά την φάση», είπε ο Γκαρσιά και συνέχισε:

«Πράγματι προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι για να εκμεταλλευτούμε τον Μήτρογλου, αλλά δεν μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να το κάνουμε».

Από την μεριά του, ο Ρολάντο που έχει και προσωπική επαφή με τον Έλληνα στράικερ, επειδή μπορούν να συνεννοηθούν στα πορτογαλικά, επισήμανε: «Τον γνωρίζω καλά από την εποχή που έπαιζα στην Πόρτο. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί θα μας βοηθήσει. Δεν χρειάζεται να πέφτει όλο το βάρος πάνω του».

Διαβάστε επίσης

Τραυματίας ο Μποκανί

Τραυματίας ο Μποκανί

Ο Κονγκολέζος στράικερ είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο χειμερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας της Ντιναμό Κιέβου.