Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα λόγια του Βαλβέρδε για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ με ενθάρρυναν»

«Τα λόγια του Βαλβέρδε για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ με ενθάρρυναν»
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 12:18

Μεγάλη συνέντευξη στην “Marca” παραχώρησε ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αιτόρ Καράνκα.

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε ότι πριν πει το «ναι» στην ομάδα του Φόρεστ είχα συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα γνωρίζει τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, λοιπόν, ο Βαλβέρδε του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», κάνοντας έτσι τον Καράνκα να αποδεχτεί τελικά την πρόταση της Φόρεστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νότιγχαμ:

«Μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, γιατί έχει σχέση με τους ιδιοκτήτες της Νότιγχαμ από τη θητεία του στην ομάδα. Εχει δουλέψει στην ελληνική ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήθελα να ξέρω πως νιώθει που συνεργάστηκε μαζί τους. Μιλήσαμε πριν πάρω την απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση της Φόρεστ. Όσα μου είπε ήταν ένας από τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Όλα τα λόγια του Ερνέστο για τον σύλλογο, τον ιδιοκτήτη, τον γενικό διευθυντή μου ενθάρρυναν να πάρω αυτή την απόφαση.»

Διαβάστε επίσης

«Εντυπωσιακή σεζόν ο Μαζουακού»

«Εντυπωσιακή σεζόν ο Μαζουακού»

Η μετατροπή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού από μπακ σε χαφ-εξτρέμ έχει… εκτοξεύσει την απόδοσή του και στην Αγγλία εγκωμιάζουν τις δυνατότητες του 24χρονου Αρτούρ.

«Ο Σιανί στα χνάρια του Προτό»

«Ο Σιανί στα χνάρια του Προτό»

Ο Καμερουνέζος μέσος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Οστάνδη, η οποία ζητάει υψηλό τίμημα, σύμφωνα με τον 31χρονο. Οι Βέλγοι παρομοιάζουν την περίπτωσή του με του Σίλβιο.