Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σιανί στα χνάρια του Προτό»

«Ο Σιανί στα χνάρια του Προτό»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 19:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Αν ο Σίλβιο Προτό δεν επέμενε μέχρι τελικής... πτώσεως το περασμένο καλοκαίρι, τότε δεν θα γινόταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος πορτιέρο είχε πάει στην Οστάνδη ως ελεύθερος και ήθελε να αποχωρήσει χωρίς να καταβληθούν χρήματα, όπως και πέτυχε. Στο Βέλγιο παρομοιάζουν την περίπτωσή με αυτή του Σεμπαστιέν Σιανί.

Ο 31χρονος Καμερουνέζος θέλει να φύγει από την Οστάνδη, όμως θεωρεί υπερβολικό το 1 εκατ. ευρώ, που ζητάει η βέλγικη ομάδα. «Ήρθα στην Οστάνδη πριν από 5 χρόνια ως ελεύθερος και πρόσφερα όλο αυτό το διάστημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάει τόσα χρήματα η διοίκηση. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να κερδίσουν κάτι από εμένα, αλλά αυτό το ποσό δεν είναι λογικό», δήλωσε ο Αφρικανός μέσος.

Τα τοπικά ΜΜΕ βλέπουν ομοιότητες με όσα έγιναν το καλοκαίρι με τον γκολκίπερ του Θρύλου, που την τελευταία μέρα των μεταγραφών πήρε την ελευθέρας του και υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους». «Ο Σιανί στα χνάρια του Προτό και του Μπεριέ», γράφουν στο Βέλγιο και αναμένουν την στάση των διοικούντων της Οστάνδης.

Διαβάστε επίσης

Τόσα δίνει για Χουλτ

Τόσα δίνει για Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και η Φόρεστ είναι διατεθειμένη να πληρώσει καλά για να τον πάρει.

«Εντυπωσιακή σεζόν ο Μαζουακού»

«Εντυπωσιακή σεζόν ο Μαζουακού»

Η μετατροπή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού από μπακ σε χαφ-εξτρέμ έχει… εκτοξεύσει την απόδοσή του και στην Αγγλία εγκωμιάζουν τις δυνατότητες του 24χρονου Αρτούρ.

«Τα λόγια του Βαλβέρδε για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ με ενθάρρυναν»

«Τα λόγια του Βαλβέρδε για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ με ενθάρρυναν»

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Αιτόρ Καράνκα σε συνέντευξή του τόνισε ότι συνομίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν πει το «ναι» στην ομάδα του Φόρεστ, με τον πρώην τεχνικό του Θρύλου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων».