Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι γκολ ο Μιλιβόγεβιτς στην ήττα από Άρσεναλ

Πάλι γκολ ο Μιλιβόγεβιτς στην ήττα από Άρσεναλ
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - 19:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ο Πετρ Τσεχ δεν γιόρτασε όσο θα ήθελε την επιβλητική νίκη της Άρσεναλ με 4-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Ένας πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού του χάλασε το 200ο παιχνίδι με «καθαρή εστία», καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σκόραρε στο 78ο λεπτό.

Ο Σέρβος μέσος εκμεταλλεύτηκε την προσπάθεια του Μπεντέκε και με σουτ μείωσε για την ομάδα του, ο οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω στο «Εμιρεϊτς». Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν αφιονισμένοι και μέχρι το 22’ είχαν πετύχει τέσσερα γκολ με τους Μονρεάλ (6’), Ιβόμπι (10’), Κοσιενλί (13’) και Λακαζέτ (22’).

Πάντως, για τον Μιλιβόγεβιτς αυτό είναι το 5ο φετινό γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ στους 21 αγώνες από τους 24 του αγγλικού πρωταθλήματος, που έχει λάβει μέρος. Πέρυσι τέτοιο καιρό παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Λονδίνου και είχε καταφέρει να πετύχει άλλα δύο γκολ.

Σίγουρα πρόκειται για πολύ καλή συγκομιδή για έναν αμυντικό μέσο. Φυσικά έχει το πλεονέκτημα ότι εκτελεί τα πέναλτι, αλλά σκοράρει και με άλλες ενέργειες, όπως κόντρα στην Άρσεναλ.

ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΓΙΑ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ

Εξάλλου, βασικός και αναντικατάστατος ήταν και ένας άλλος τέως του Θρύλου. Ο Αρτούρ Μαζουακού βοήθησε την Γουέστ Χαμ στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ και δεν… χαλάει τόσο πολύ τα «σφυριά» επειδή ήταν εντός έδρας, καθώς τρέχουν ένα πολύ σημαντικό αήττητο σερί 5 αγώνων στο πρωτάθλημα.

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ

Στο μεταξύ, η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λέστερ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή τον επίσης τέως ερυθρόλευκο» Χοσέ Χολέμπας.

Διαβάστε επίσης

Ξανασμίγουν Ρομπέρτο και Ιντέγε

Ξανασμίγουν Ρομπέρτο και Ιντέγε

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται Μάλαγα για να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού από την Τιαντζίν Τέντα, όπως διέρρευσε από την ιβηρική χώρα.

Τρίτη ασίστ για Ρέτσο στην Μπουντεσλίγκα

Τρίτη ασίστ για Ρέτσο στην Μπουντεσλίγκα

Εκτός έδρας νίκη με 4-1 για την Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Χόφενχάιμ με τον 19χρονο τέως αμυντικό του Ολυμπιακού να «φτιάχνει» το τέταρτο γκολ της ομάδας του, που ανέβηκε 2η.

Τόσα δίνει για Χουλτ

Τόσα δίνει για Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και η Φόρεστ είναι διατεθειμένη να πληρώσει καλά για να τον πάρει.