Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολη περίπτωση, δεν υπάρχουν λεφτά»

«Δύσκολη περίπτωση, δεν υπάρχουν λεφτά»
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 10:34

Κύκλο συζητήσεων για τη μεταγραφή του στη Μάλαγα φέρεται να έχει ανοίξει ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός στράικερ, δεν έχει καθόλου καλή θητεία στην Τιανγίν Τέντα και αναζητά άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα του ρεπορτάζ, ο παίκτης θέλει να πάει στην ομάδα του Ρομπέρτο, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει και το απαραίτητο ρευστό στους Ισπανούς.

Πηγές, μάλιστα, από τον σύλλογο, φέρονται να λένε για την περίπτωση του Ιντέγε. «Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωσή του, δεν υπάρχουν λεφτά».

Από τη στιγμή κιόλας που ο Ιντέγε αμείβεται πλουσιοπάροχα στην Τέντα, είναι κατανοητό, πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή του για τη Μάλαγα.

Κατά το παρελθόν, ο Ιντέγε έχει σκοράρει ενάντια στη ισπανική ομάδα και αυτό έγινε όταν αγωνιζόταν στην Ντιναμό Κιέβου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ των Ουκρανών.

Διαβάστε επίσης

Τρίτη ασίστ για Ρέτσο στην Μπουντεσλίγκα

Τρίτη ασίστ για Ρέτσο στην Μπουντεσλίγκα

Εκτός έδρας νίκη με 4-1 για την Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Χόφενχάιμ με τον 19χρονο τέως αμυντικό του Ολυμπιακού να «φτιάχνει» το τέταρτο γκολ της ομάδας του, που ανέβηκε 2η.

Ξανασμίγουν Ρομπέρτο και Ιντέγε

Ξανασμίγουν Ρομπέρτο και Ιντέγε

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται Μάλαγα για να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού από την Τιαντζίν Τέντα, όπως διέρρευσε από την ιβηρική χώρα.