Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Μπεσίκτας ο Λάριν «πακέτο» με Βάγκνερ Λοβ

Στην Μπεσίκτας ο Λάριν «πακέτο» με Βάγκνερ Λοβ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 14:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν αποτέλεσε δα και σίριαλ, μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά όπως και να ‘χει, η υπόθεση του Κάιλ Λάριν φαίνεται πως κλείνει εδώ. Ο Καναδός επιθετικός –τον οποίο περισσότερο οι Αμερικανοί τοποθετούσαν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, παρά υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς «ερυθρολεύκων»- θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας.

Ο παίκτης είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις, υποστηρίζοντας ότι το συμβόλαιό του με την Ορλάντο Σίτι εξέπνευσε στα τέλη Δεκεμβρίου, η ομάδα του MLS αντέτεινε πως είχε προβεί σε διετή επέκταση της συνεργασίας τους και τελικώς, για να ξεμπλέξει το θέμα, η Μπεσίκτας φέρεται να συμφώνησε να καταβάλλει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει άμεσα δικό της.

Ο Λάριν, έτσι, θα συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον Βάγκνερ Λοβ, τον οποίο η Μπεσίκτας απέκτησε έναντι 3 εκατ. ευρώ από την Αλάνιασπορ, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,2 εκατ. ευρώ.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Πιέζει η Γαλατά για Χολέμπας

Πιέζει η Γαλατά για Χολέμπας

Κρούση στην Γιουβέντους έκανε η τουρκική ομάδα για τον Ασαμόα, ενώ ελπίζει ότι θα αλλάξει γνώμη ο Έλληνας αριστερός μπακ, που είναι και προτεραιότητά της.

Από φίλοι... ζευγάρι (vid)

Από φίλοι... ζευγάρι (vid)

Η διάσημη ηθοποιός, Πάουλα Ετσεβερία χώρισε με τον Νταβίντ Μπουσταμάντε και την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ο Μιγκέλ Τόρες.