Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»

«Στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - 12:28

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δουλεύει σκληρά, δεν επαναπαύεται από τη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να ανέβει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν των «ασπιρίνων» πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Μουντεσλίγκα, κάτι το οποίο φαίνεται όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ότι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα, η «mundo deportivo» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία του Θρύλου και έτσι μόνο χαρά μπορεί να νιώθει κανείς για εκείνον για όσα σπουδαία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Και όπως φαίνεται οδεύει για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Σιόβας στο 1-1 με την Σεβίλλη (vid)

Σκόραρε ο Σιόβας στο 1-1 με την Σεβίλλη (vid)

Ο αμυντικός της Λεγκανές σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τους ανδαλουσιανούς κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του για πρόκριση.