Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φανατικός οπαδός του Μήτρογλου ο Αμπντούν

Φανατικός οπαδός του Μήτρογλου ο Αμπντούν
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 16:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Την Τρίτη η Μαρσέιγ διέσυρε την Μπουρζ στο γαλλικό Κύπελλο κερδίζοντας 9-0 με τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει χατ-τρικ. Στην Γαλλία ακόμα έχουν αμφιβολίες για την αξία του, όμως ο Τζαμέλ Αμπντούν τους καθησύχασε, καθώς τον γνωρίζει καλά από την θητεία τους στον Ολυμπιακό.

«Πάντα πίστευα ότι δεν έχει τελειώσει για την Μαρσέιγ. Είναι θέμα τάιμινγκ και νομίζω ότι θα πετύχει. Κρατάω επαφή μαζί του. Είναι ένα απλό παιδί και πιστεύω ότι θα δείξει την έκταση του ταλέντου του στην Μαρσέιγ. Το έκανε στον Ολυμπιακό και στην Μπενφίκα», είπε ο Αμπντούν και συνέχισε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αλλάζεις ομάδα και χώρα. Τα στατιστικά δεν λένε ψέματα γι’ αυτόν. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Σίγουρα θα τον βόλευε να έχει παρτενέρ ως δίδυμο στην επίθεση, αλλά και πάλι θα τα καταφέρει. Είναι σπουδαίο παιδί. Προσωπικά του είχα βγάλει το παρατσούκλι «la Fouine», που είναι από ένα Γάλλο ράπερ εξαιτίας του μουσάκι του».

Όσο για τον εαυτό του ο Αμπντούν εξήγησε ότι είναι ελεύθερος και θα περιμένει να βρει ομάδα. Αν όχι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τότε στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε... ο Καρσελά

Προκρίθηκε... ο Καρσελά

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του βελγικού Κυπέλλου εξασφάλισε η ομάδα της Σταντάρ Λιέγης.

Στα δικαστήρια Γουότφορντ-Σίλβα

Στα δικαστήρια Γουότφορντ-Σίλβα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά της Γουότφορντ, ώστε να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.