Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 20:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα διηγήθηκε ο Εμάνουελ Εμενίκε κατά την παρουσίασή του από την Λας Πάλμας. Ο Νιγηριανός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, ισχυρίστηκε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά πρόλαβα να κάνει μόνο μία προπόνηση σε κανονικό ρυθμό και τέθηκε νοκ άουτ!

Όπως μεταδίδουν από την Ισπανία το γόνατο του Νιγηριανού έχει μαζέψει υγρό και είναι άγνωστος ο χρόνος αποθεραπείας του και επιστροφής του στην δράση. Δηλαδή, συμβαίνει το ίδιο, που τον άφησε εκτός για πολύ καιρό στον Ολυμπιακό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου.

«Ο Εμενίκες έχει ένα πρόβλημα, ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ. Η ουσία είναι ότι ο προπονητής, Πάκο Χέμεθ, δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Διαβάστε επίσης

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι

Οι Άγγλοι έχουν ρεπορτάζ σήμερα για έναν εκ των πιθανών αντικαταστατών του Αντόνιο Κόντε. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»

Στην Ιταλία μεταδίδουν ότι η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του Κροάτη μπακ, που πέρασε και δεν… ακούμπησε στον Ολυμπιακό.

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Πάλι γκολ ο «Μίλι» από τα 11 μέτρα

Εξπέρ στις εκτελέσεις των πέναλτι είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της Κρίσταλ Πάλας στην ήττα 3-1 από την Έβερτον.