Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»

«Στην pole position ο Μίλιτς για Νάπολι»
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 19:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μόλις 4 παιχνίδια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ο Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος τον Ιανουάριο. Κι όμως ο Κροάτης θεωρείται φαβορί για μετακίνηση στην πρωτοπόρο Νάπολι, όπως μεταδίδουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φραντσέσκο Μοντούνιο, που εργάζεται στο Sky Sports «…ο Μίλιτς βρίσκεται στην pole position στην λίστα της Νάπολι», ώστε να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Υπάρχει και η επιλογή του Σικέιρα, ο οποίος πρόσφατα τραυματίστηκε στον αστράγαλο, ενώ ο Παλέτα, που έχει προταθεί είναι κεντρικός αμυντικός.

Οι «παρτενοπέοι» σκέφτονται να παίξουν το χαρτί του Μίλιτς, καθώς είναι ελεύθερος και με λίγα χρήματα θα συμφωνήσει. Αλλά ακόμα κι αν δεν τους βγει δεν έχουν να χάσουν και πολλά πράγματα, καθώς στην παρούσα φάση μπορούν να πάρουν παίκτη μόνο από την αγορά των ελεύθερων.

Ο Μίλιτς φόρεσε την φανέλα του Θρύλου σε 2 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου, έχοντας 267 λεπτά, συνολικά. Στο παιχνίδι με την Λαμία αποβλήθηκε στο 71ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ άλλη μία φορά «κιτρινίστηκε» στο εντός έδρας ματς με την Λάρισα.

Διαβάστε επίσης

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι

Ένας Μάρκο Σίλβα για την Τσέλσι

Οι Άγγλοι έχουν ρεπορτάζ σήμερα για έναν εκ των πιθανών αντικαταστατών του Αντόνιο Κόντε. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Υγρό στο γόνατο του Εμενίκε

Στην Λας Πάλμας ελπίζουν ότι ο Νιγηριανός, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως είναι άγνωστος ο χρόνος αποθεραπείας του!