Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να δουλέψω στην Αγγλία»

«Θέλω να δουλέψω στην Αγγλία»
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 20:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μετά την πεντάμηνη θητεία του στην Μπέτις Σεβίλλη δεν έχει αναλάβει κάποιον πάγκο. Το όνομα του Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο ακούστηκε έντονα για την Λιντς, όμως δεν πήρε τα ηνία της. Ο 42χρονος Ισπανός προπονητής, όμως, δεν κρύβει την φιλοδοξία του να εργαστεί σε ομάδα της Αγγλίας.

«Από το τέλος της περασμένης σεζόν μελετάμε και αναλύουμε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Κατά διαστήματα έχουμε κάνει και ταξίδια εκεί. Θέλω να δουλέψω στην Αγγλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτω το ενδεχόμενο να αναλάβω κάποια ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στην εφημερίδα «AS» και συνέχισε:

«Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχα επαφές με δύο αγγλικές ομάδες, μία της Πρέμιερ Λιγκ και μία της Τσάμπιονσιπ. Και πρόσφατα με πλησίασαν άλλες δύο ομάδες, η μία ήταν η Λιντς, στην οποία αποφάσισαν να πάρουν άλλο προπονητή».

Ο Βίκτορ πέρυσι ανέλαβε τον Ολυμπιακό μετά την φυγή του Μάρκο Σίλβα, όμως δεν στέριωσε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο έπειτα από τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σέβα στα προκριματικά του Champions League. Ο Ισπανός είχε δουλέψει και πιο πριν στους Πειραιώτες, την σεζόν 2013-2014 ως βοηθός του Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Σαβιόλα!

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Σαβιόλα!

Ο Αργεντινός αφήνει για λίγο στην άκρη την προπονητική και πιάνει ξανά δουλειά αυτή τη φορά στα γήπεδα φούτσαλ για λογαριασμό της ισπανικής Ενκαμπ.

Διχάζει και την Λας Πάλμας ο Εμενίκε

Διχάζει και την Λας Πάλμας ο Εμενίκε

Το πρησμένο γόνατο, τα 5 κιλά παραπάνω και ο άγνωστος χρόνος αποθεραπείας του προβληματίζουν τους Ισπανούς. Οστεχονδρική βλάβη η διάγνωση, μετά την μαγνητική τομογραφία.