Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνής ξεφτίλα για την Ελλάδα. Marca: «Χτύπησαν στο πρόσωπο τον Γκαρθία»

Διεθνής ξεφτίλα για την Ελλάδα. Marca: «Χτύπησαν στο πρόσωπο τον Γκαρθία»
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 09:34

Η δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχει γίνει διεθνής μέσα σε λίγη ώρα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Πρώτα η ιστοσελίδα της Marca, αλλά και σύσσωμος ο ισπανικός Τύπους δίνουν έμφαση στο θλιβερό περιστατικό που διασύρει την Ελλάδα παγκοσμίως.

«Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός διακόπηκε γιατί ένα ρολό χαρτί χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία και τον… έστειλε στο νοσοκομείο», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοφιλέστερου αθλητικού σάιτ της Ευρώπης.

Ανάλογος ήταν ο τίτλος στο πρακτορείο ABC: «Ένα αντικείμενο χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκάρ Γκαρθία πριν την έναρξη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».

Στην ηλεκτρονική έκδοση της «AS» υπάρχει και το βίντεο του τραυματισμού του προπονητής του Ολυμπιακούς και το ρεπορτάζ τιτλοφορείται ως εξής: «Λόγω ενός αντικείμενου που χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία οδήγησε στην διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».

Και η καταλανική «Mundo Deportivo» στην ηλεκτρονική της έκδοση επισημαίνει την αήθη επίθεση στον συμπατριώτη τους προπονητή του Θρύλου. «Ο Όσκαρ Γκαρθία δέχθηκε αντικείμενο στο πρόσωπο και διακόπηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».

Σταδιακά παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας οι αναφορές στο εξωτερικό, όπως φαίνεται και από το tweet στο προφίλ του βρετανικού περιοδικού «Four Four Two».

Διαβάστε επίσης

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βενγκέρ

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βενγκέρ

Η «Mirror» έκανε ένα μεγάλο ντιμπέιτ για το ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για να αντικαταστήσουν τον Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ μετά τον χαμένο τελικό από την Σίτι με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται ανάμεσά τους.