Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ήταν, δεν είναι, ούτε θα είναι έτοιμος»

«Δεν ήταν, δεν είναι, ούτε θα είναι έτοιμος»
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 19:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η σημερινή τοποθέτηση του προπονητή της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, για τον Εμάνουελ Εμενίκε είναι κατηγορηματική και στην ουσία «τελειώνει» άδοξα την καριέρα του Νιγηριανού, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, στην ισπανική ομάδα.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ, ο Χέμεθ ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Αφρικανού επιθετικού και ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν ήταν, δεν είναι, ούτε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Έχει γίνει αρκετά ενοχλητικό εδώ και πολύ καιρό να με ρωτάτε συνέχεια. Πρέπει να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν πρόκειται να παίξει. Η αίσθηση που μου δίνει είναι ότι το γόνατό του δεν είναι σε κατάσταση που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί».

Μάλιστα, ο τεχνικός της Λας Πάλμας φάνηκε κάπως εκνευρισμένος, τονίζοντας: «Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω ιατρικές λεπτομέρειες. Αν θέλετε κάτι τέτοιο ρωτήστε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας».

Η σεζόν είναι καταστροφική φέτος για τον Εμενίκε, καθώς αποκτήθηκε με πολλές προσδοκίες από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τις δικαίωσε και τον Ιανουάριο δόθηκε στην Λας Πάλμας. Ωστόσο, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και χωρίς να παίξει ούτε αγώνα στην ισπανική ομάδα φαίνεται ότι θα αποχωρήσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Στη Σάο Πάολο ο Αγκίρε

Στη Σάο Πάολο ο Αγκίρε

Ακόμα και σήμερα ενδέχεται να γίνει γνωστή η ανακοίνωση για τον Ντιέγκο Αγκίρε, που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Σάο Πάολο.

Τα έχουν δει όλα με Εμενίκε

Τα έχουν δει όλα με Εμενίκε

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να παίξει στη Λας Πάλμας λόγω του τραυματισμού του και περνούν πολλά από το μυαλό.