Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλαν… εισιτήρια Ρεάλ και Μπάγερν! (vid)

Έβγαλαν… εισιτήρια Ρεάλ και Μπάγερν! (vid)
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 23:52

Με το ενάμισι… πόδι στα ημιτελικά του UEFA Champions League είναι από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες της Γιουβέντους και της Σεβίλλης, αντίστοιχα. Και πλέον το μυαλό τους είναι στον επόμενο γύρο της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η μεν Ρεάλ έκανε… πάρτι στο Τορίνο, νικώντας με 3-0 την ιταλική ομάδα. Κορυφαίος σε ένα ακόμα ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε δύο γκολ (3’ και 64’). Το δεύτερο συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της σεζόν, με ανάποδο ψαλίδι. Επίσης, σκόρερ ήταν και ο Μαρσέλο (72’) που διαμόρφωσε το τελικό σκορ που στέλνει τους «μερένχες» στο ημιτελικά. Οι Ιταλοί αγωνίζονταν από το 66’ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ντιμπάλα.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση στην Ανδαλουσία, ήταν πιο… ανοικτό ματς. Κρίθηκε με ανατροπή, με την ομάδα του Μονάχου να δείχνει πιο έτοιμη και να αγωνίζεται με καθαρό μυαλό στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Η Σεβίλλη κατάφερε να προηγηθεί στο 31’ με τον Σαράμπια, δείχνοντας πώς ήλεγχε απολύτως το ματς.

Αλλά μια άτυχη στιγμή στο 37’ είχε ως αποτέλεσμα η Μπάγερν να ισοφαρίσει από το αυτογκόλ του Χεσούς Νάβας (1-1). Η ανατροπή των Βαυαρών ολοκληρώθηκε στο 68’ με τον Τιάγκο να σημειώνει το 1-2 και να στέλνει από απόψε τους Γερμανούς στα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Διαβάστε επίσης